Kreditt og finans på norsk

Slik Får Du Kjemperabatt På Bensin

De fleste nordmenn er ikke klar over hvor mye man faktisk kan spare ved å velge et kredittkort som har cashback Det finnes ikke tall på hvor mange av oss som bruker et vanlig bankkort til å utføre mer eller mindre alle «vanlige» betalinger, men det er nærliggende å tro at et slikt tall strekker seg opp mot 99 prosent eller mer. Nå er den totale rabatten du kan oppnå om du benytter kortet på Esso over 80 øre i rabatt per liter drivstoff. Trumf Visa gir deg 3 prosent rabatt på alle Trumf-tilknyttede dagligvareforretninger: Meny, Kiwi, Ultra, Spar, Eurospar, Joker og Centra. Som regel er de knyttet opp mot visse butikkjeder, og gir da en fast prosent cashback på alle kjøp i denne butikken.

Deretter er det opp til deg hvor du bruker de. En annen type cashback kredittkort kan være at man får 30 øre per liter i drivstoffrabatt hos en kjede med bensinstasjoner. Dermed får man er indirekte rabatt ved fylling av drivstoff, i og med at pengene kommer tilbake på din konto tilknyttet kortet du nettopp bruke til å fylle. Det er fordi det er så veldig mange ulike løsninger at det lønner seg for deg å finne ut nøyaktig hva du ønsker å bruke ditt kredittkort til.

Hvis du kun vil ha et kredittkort for å ha som reserve penger kan det være lurt å ha et kort som ikke har årsgebyr og lav rente. Vår webside er lagt slik at du enkelt og kjapt skal kunne sammenligne kredittkort for å gjøre det enklere å finne et passende kort for ditt behov. Normalt tar der gjerne kun 5 minutter å søke kredittkort på nett og ofte får du svar med en gang på søknaden.

Du får blant annet 35 øre cashback på hver liter du fyller hos alle Esso-stasjoner samt rabatter på klesbutikker som Cappahl. Her får du også cashback i form av poeng som kan brukes på deres nettbutikk, I motsetning til for eksempel Coop-kortet kan ikke disse pengene tas ut, men nettbutikken er blant de bredeste av sin sort i Norge og man vil alltid finne noe man har bruk for. Med Shell MasterCard kredittkort får du gode bonuser på bensin hos alle Shell bensinstasjoner (40 øre/l pr. 30.01.2012) samt 1% bonus på alt annet du handler med kredittkortet.

En forutsetning for at man skal spare penger på å bruke et bensinkort når man fyller er at man betaler fakturaen innen den rentefrie perioden er over. Du får alle de vanlige fordelene et kredittkort gir deg, som betalingsutsettelse, kredittkjøp og ekstra sikkerhet. I tillegg til å gi deg gode rabatter på drivstoff, fungerer et bensinkort også som et vanlig kredittkort. For mer informasjon rundt fordelene et kredittkort gir, anbefaler vi deg å besøke forbrukslånpådagen.com Her finner du en stor kredittguide med tips til beste forbrukslån på dagen. Er du på jakt etter et bensinkort med virkelig gode besparelser bør du velge 365Privat.

Med våre kredittkort får du tilgang til en nettportal som innhenter markedets garantert laveste priser på hotelltilbud fra tusenvis av nettsteder og reservasjonssystemer over hele verden. Meld deg inn i Eika Bonus og opptjen bonus til bruk på gjenkjøp i samme butikk.. Her finner du blant annet Moods of Norway, Brandstad, Superdry, Lampehuset, og Birk Sport. Meld deg inn i Eika Bonus og opptjen bonus til bruk på gjenkjøp i samme butikk.. Her finner du blant annet Moods of Norway, Superdry, Lampehuset, og Birk Sport. Bestill i stedet trygghetsforsikring fra Eika og du kjøper med Eika Kredittkort i et helt år fremover! De fleste bankkort har årsavgift, og noen kredittkort har det, men langt fra alle.

Posted Sat 26 December 2015 by Agnes in misc