Kreditt og finans på norsk

Rabatt På Drivstoff

Diners Club kredittkort beregnes som et av verdens mest aksepterte betalingskort, og kan brukes på 18,6 millioner brukersteder i over 200 land! I tillegg til rabatt på bensin og diesel, får du også 3.65% cashback på både skobutikker og klesbutikker, samt 10% rabatt på Rica Hotels. I tillegg til å være best i test på vår nettside har kortet også vunnet en rekke andre priser for beste bensinkort, blant annet hos VG, Dagbladet, Dine Penger og Nettavisen. Ikano Visa er det bensinkortet i vår test som gir deg lavest rabatt på bensin og diesel.

Hos American Express Premium vil man oppnå 22 500 bonuspoeng for omsetningen, estimert rundt 10 000 Eurobonus poeng hvis reisene bestilles til lavpris hos SAS/Star Alliance samt 6 000 i bonuspoeng første året for å bestille kortet. Det samme regnestykker blir forøvrig 30 000 bonuspoeng for omsetningen, 10 000 eurobonuspoeng for reisene og 12 000 i bonuspoeng første året for å bestille kortet, altså 52 000 poeng totalt.

I tillegg må du ikke betale med kredittkort hos posten da dette regnes som kontantuttak, og kontantuttak fra minibank og skranke koster flesk. Da reduseres/slettes kredittkortgjelda med inntil kr.100 000,- Vilkårene varierer fra kredittkort til kredittkort, og jeg personlig har aldri brydd meg om å ha en slik avtale. Et viktig poeng med cashback kredittkort er jo å ha en sikker inntekt som gjør at du med sikkerthet kan betale kredittkortgjelda di! Det er lurt å bestille reiser med kredittkort dersom du får reiseforsikring gjennom å gjøre det slik, men som regel lønner det seg å ha en helårs reiseforsikring for deg selv eller hele familien.

Alle de forskjellige kortene og selskapene der ute som tilbyr kredittkort har gjennom flere år opparbeidet og skaffet seg samarbeid med flere ulike butikker, hoteller, reiseselskap, forsinkringsselskap og bensinstasjoner, og tilbyr en type rabatt til deg som kunde om du betaler med deres kredittkort. En bonus kan være flere ulike ting, men det er noen elementer som går igjen og er felles med de fleste slike ordninger. Cashback har blitt mer og mer vanlig de senere årene, og det er en utelukkende positiv trend for oss forbrukere.

Cresco Car ble av Kredittkortguiden kåret til det andre beste kredittkortet for de som er interessert i bensinkort. Fordelen med Cresco sitt kredittkort er at du ikke trenger å forholde deg til en bensinstasjon. Cresco blir solgt både som kredittkort og som forbruksfinansiering av samarbeidspartnere, og direkte fra banken selv. Jeg bruker 365Privat og føler jeg sparer en del med det.. Får 30 øre ekstra i rabatt hos Esso i tillegg til den vanlige rabatten på 3.65%. Forøvrig får man 30 øre rabatt om man drar coopkortet før bankkortet på Statoil og Esso. Velger du bensin som kategori vil du få 4% rabatt hver eneste gang du fyller bensin.

Kredittkortet som er best i test på Cashback i våre sammenligninger er re:member MasterCard Kortet gir deg ubegrenset Cashback på de fleste varer og tjenester, som reise, ferie, elektronikk, hvitevarer, mat, restauranter, klær, mote, sko, sport, fritid, bil, hotell, flyreiser, data, mobiler, nettbrett, dealer, multimedia - for å nevne noen. Gebyrfri Visa Gold gir blant annet rabatt på utvalgte hotellopphold og kjøp av sko, som betyr penger tilbake på neste faktura.

Det litt negative med kortet er at du ikke kan få mer enn 2000 kroner i cashback det siste året, så det er greit å kombinere dette kortet med Trumf Visa som har ubegrenset med opptjening av cashback. Jeg vurderte å anskaffe meg andre cashback kredittkort som FlexiVisa og Kash da FlexiVisa gir 4% bonus i en valgfri kategori. Kategoriene du kan velge mellom hos FlexiVisa er klær og sko, bensin, sportsutstyr, elektronikk og flyreiser.

Posted Mon 01 February 2016 by Agnes in misc