Kreditt og finans på norsk

Jämför Kreditkort, Betalkort & Bensinkort

Det er mye penger å spare ved å bruke det beste kredittkortet når du fyller drivstoff. Det er også noen kredittkort som gir deg avbestillingsforsikring på reisen, noe som kan være gull verdt dersom en av de reisene blir utsatt for et uhell eller sykdom rett før man skal dra. Disse tingene i seg selv er en god nok grunn til å bruke kredittkort til å betale reisen med, og det kan faktisk lønne seg å bestille et nytt kredittkort med avbestillings-, og reiseforsikring bare for å betale reisen med. Problemer kan oppstå underveis om du betaler deler av reisen med andre kredittkort.

Ta en titt på cashback oversikten til og du vil finne flere kort som gir deg store fordeler når du bruker kortet på netthandelen. Ofte vil en slik bonus være på mellom 1 til 2 prosent av handlesummen - uansett hva eller hvor du handler. Et av landets aller mest populære kredittkort med cashback heter Trumf Visa, og her får du 1% på alt du handler over hele verden. Med denne bonusen kan du med et gjennomsnittlig forbruk spare over 1000 kroner/årlig bare på å bytte ut bankkortet med et kredittkort. Cash back er et nymotens begrep som på mange måter har fått et stort oppsving i forbindelse med kredittkort.

Et eksempel på dette er kredittkortet til yA-bank , som gir 3% cashback på dagligvarer en måned og 5% på flyreiser neste. Han er fagansvarlig for kredittkort her på og har tidligere jobbet tre år som finansjournalist i næringslivsavisen NA24. Ovenfor har vi samlet flere kort som alle tilbyr en eller annen form for cashback (kickback), bonus eller rabatt. Cashback kalles også gjerne for kickback eller bare bonus, men det betyr stort sett det samme: Du får penger tilbake når du bruker kortet.

Det betyr enda bedre muligheter til å spare penger og i tillegg gir som kjent kjøp med kredittkort ekstra trygghet, noe du du finner mer informasjon om i menyen nedenfor. Blant annet får du i Norge 10 prosent rabatt på leiebiler fra Avis, mens du fra Hertz får 10 prosent rabatt på leiebiler i hele verden. Her har vi ganske enkelt et kredittkort med svært gode rabatter og dermed er mulighetene til å spare penger tilsvarende gode.

Dersom du får 2% cashback på all handel av drivstoff hos en viss bensinstasjonkjede og handler drivstoff for kr 5 000 denne måneden vil du få tilbake kr 100. Som oftest vil kun cashback gis på visse varer, og du må velge et kredittkort som passer dine behov. Liverpool FC MasterCard Du kan spare opp til 2.000 kroner i cashback i året, pluss alle ekstratilbudene som 30 øre Esso-rabatt etc.

GE Money Bank tilbyr nå et gebyrfritt kredittkort kalt GE Money Bank Mastercard til norske kunder. Du finner kun det beste kredittkort når du får sett på alle ulike kriterier og parametre som både tilbys til deg og som kreves av deg. Andre kredittkort har rabatt / cashback ved kjøp i klesbutikker eller elektrokjeder. Gjeld i kredittkort blir fort stor hvis en bruker det uten å ha økonomi til det.

Ikano Bank har for alvor tatt opp kampen om det norske kredittkortmarkedet, og gjennom sitt kredittkort Ikano Visa ønsker å de å kapre de kundene som vil ha et kredittkort med cashback. Her får du nemlig faste rabatter på både det ene og det andre, med 1% fast rabatt på alt av handel på mat- og dagligvarebutikker. Men bonusen stanser ikke der, for du får også faste 1% rabatt på alt du handler på bensinstasjoner, og denne bonusen øker til 2% dersom du velger en Shell-stasjon.

Posted Mon 01 February 2016 by Agnes in misc