Kreditt og finans på norsk

Billigere Bensin, Kredittkort, Re

Gjennom vårt fordelsprogram får du i tillegg bonus og rabatter når du bruker kortene hos våre tilbydere. Da kan det kanskje lønne seg med et kredittkort fra et flyselskap (for eksempel Norwegian-kortet som jeg bruker), så du samler bonuspoeng som senere kan brukes til å kjøpe flere reiser billigere eller gratis. Noen bonusordninger har bonus på ulike typer kategorier hver måned, sånn at det for eksempel er bonus på klær en måned, reiser neste måned og sportsutstyr den tredje måneden.

Blant kort uten årsgebyr er det tre kredittkort-tilbydere som tilbyr lav rente, nærmere bestemt GEs MasterCard Gold, Santander Red og Landkreditt Visa kredittkort. DinSide har tidligere omtalt at enkelte kredittkort kan gi mange fordeler ved bruk , men at man må passe på å betale for kortbruken ved forfall. Husk at rentene på kredittkort i mange tilfeller er svært høye, og dette er man nødt til å tenke på når man bruker kortet.

Søker du for eksempel om et kredittkort hos re:member kredittkort får du svar umiddelbart. Ettersom dette er en side om kredittkort anbefaler vi at du besøker denne låne siden hvis du vil vite mer om forbrukslån. Hvis det haster med å få tak i et kredittkort på dagen finnes det flere tilbydere som godkjenner eller avslår søknaden din på nettet umiddelbart. Cresco kredittkort tilbyr trygge produkter som gir deg handlefrihet og fleksibel økonomi. Våre kredittkort kan brukes på 25 millioner brukersteder over hele verden, også på internett.

Etter at du har returnert den signerte avtalen, vil ditt nye kredittkort bli produsert mer eller mindre umiddelbart. Ta gjerne en titt på denne siden , som også har god oversikt over norske kredittkort. Blant kort uten årsgebyr finner vi på topp, tre utstedere med ganske lik rente, GEs MasterCard Gold, Santander Red og Landkreditt Visa kredittkort. Kredittkort utstedes av en rekke banker i Norge, og alle har ulike krav til deg som søker. Ved å sende inn en søknad om forbrukslån via Lånemegleren.no gir du STK Finans AS en fullmakt til å gjøre kredittsjekk og innehente ytterligere nødvendig informasjon fra banker og andre låneinstitusjoner.

Men svaret er faktisk også ganske rett frem, når først man setter seg inn i de mange fordelene som kan være forbundet med et kredittkort. Man skal altså ikke betale alle utgifter med sin lønnskonto, men ei heller alle utgifter med sitt kredittkort. Det er en naturlig fordeling og det sikrer fornuftig bruk av kredittkort uten at det tar overhånd. De fleste kredittkort som utbydes på internett rommer en mulighet for å oppnå visse bransjefordeler. Det betyr at man kan velge en gitt bransje hvor man vil oppnå en rekke fordeler når man betaler med sitt kredittkort.

Utsteder EnterCard var den første aktøren på det norske markedet som introduserte cashback i større skala med konseptet Remember Rewards. Utover Remember Rewards får du også 10% rabatt på utvalgte restauranter og hoteller, samt hos Sixt bilutleie. Hvis du holder god oversikt og er påpasselig med å unngå alle rentekostnader, er imidlertid de fleste kredittkort gratis - og ikke minst svært praktisk. Hvis du derimot lever på sparebluss uten reserver, sånn at hele økonomien din går i null minst en gang hver måned, bør du styre unna.

Posted Sat 19 December 2015 by Agnes in misc