Kreditt og finans på norsk

Billige Forbrukslån På Dagen

Et forbrukslån fra Bank Norwegian gir deg mulighet til å låne fra 5.000 til 500.000 kroner uten sikkerhet. Her kan du også låne opp til 400 000 kroner, og bruke hele 15 år på å betale ned lånet. Den populære banken GE Money Bank omtaler seg selv som den største tilbyderen av forbrukslån til nordmenn, og vi har ingen grunn til å tro at dette bare er noe de skryter på seg. Den effektive renten for et forbrukslån fra GE Money Bank er på 16,84 prosent, altså ganske bra. Banken tilbyr deg maksimalt 250 000 kroner i lån, og krever samtidig at du er minst 25 år og har en årsinntekt på 200 000 kroner for å låne penger, noe vi synes er litt strenge krav. OPP Finans er et populært forbrukslån med lav rente som du helt sikkert har hørt om, takket være mange TV-reklamer for lånet.

Siden du har en negativ kredittsjekk må du påregne at banken uansett vil gardere seg ved å bruke sin frarådingsplikt selv om dette kanskje ikke i alle tilfeller er strengt tatt nødvendig. Dersom du har kausjonist er det naturligvis vesentlig at denne er kredittverdig for at banken skal anse det som en ekstra sikkerhet for lånet. Her er friverdien i boligen avgjørende, jo lavere prosentandel av boligen som er belånt fra før jo bedre mulighet for å få innvilget lån. Opp Finans med flere tilbyr et forbrukslån hvor du ikke trenger å stille noe sikkerhet.

Dersom man har samboer kan det være mulig å bruke kredittverdigheten til den parten uten betalingsanmerkning, til å innfri kravet til betalingsanmerkningen slik at denne slettes. Dermed vil begge parter ha normal kredittverdighet igjen, basert på inntekt, lån og eiendeler. En slik løsning krever gjensidig tillit, da inkasso og betalingsanmerkninger er symptomer på manglende kontroll på økonomien, og dermed kan betegnes som risikosport. På den måten behandles søknaden umiddelbart og du får svar på lånesøknaden på dagen.

Du kan med andre ord få lån på dagen, og så ha pengene på konto i løpet av to til tre dager etterpå. Har du dyr gjeld fra diverse smålån eller kredittkort så kan det være lurt å refinansiere denne gjelden ved hjelp av et lån uten sikkerhet. Det flotte med et forbrukslån er at det er så lett tilgjengelig, ettersom man ikke trenger å stille noe som sikkerhet.

For mange blir det et sjokk hvor kraftig nedbetalingen går utover privatøkonomien, så her burde man bruke tid på research og finne ut hvor mye man faktisk trenger og kan låne. I dagens moderne samfunn kan du få et forbrukslån uten sikkerhet på noen minutter, selv om det kanskje tar et par-tre dager før pengene dukker opp på konto. Det finnes en rekke forskjellige tilbydere av forbrukslån uten sikkerhet og i tabellen over har vi samlet de mest populære lånene slik at du enkelt kan velge det lånet som passer best for deg.

Forbruksfinans AS - Tilbyr lån uten sikkerhet fra GE Money Bank, inntil kr. 150.000,-. Voluntas Finans AS - Tilbyr finansiering med forbrukslån og lån uten sikkerhet på inntil 150.000 kr, samt refinansiering. Roe finans AS - Tilbyr lån og finansiering til bil, båt, forbruk og refinansiering uten sikkerhet. På toppen av markedsrenten kommer et tillegg på ett prosentpoeng som skal dekke Lånekassens tap som følge av at de gir lån uten sikkerhet. Husholdningenes lån fra banker og finansierings-foretak (inkludert statlige låneinstitutter) utgjorde ved utgangen av 2004 til sammen 1203 milliarder kroner.

Audun Lysbakken (SV) vil at konsekvensene av å ta opp forbrukslån klart skal komme frem i markedsføringen. Tidligere år har misjonsmessen vært på Kollektivet i Geitemyrsveien, men siden Kollektivet nå er solgt, var messen i Katakomben, rett under Dagbladet. Er du derimot under 20 år, men kanskje 18 år, er det vanskeligere å få et forbrukslån uten sikkerhet, men ikke umulig.

Posted Tue 19 January 2016 by Agnes in misc