Kreditt og finans på norsk

Trumf Visa Gir Deg Rabatt Når Du Handler!

Det finnes i dag en større andel kredittkort som gir brukeren mulighet til å spare penger eller få bonuspoeng ved å bruke kredittkortet. Skandiabanken Visa er kåret til billigst i bruk av Dine Penger , DinSide , ABC nyheter og , så en kan trygt si at dette er et veldig bra kredittkort. Er du ute etter å handle på kreditt uten å betale tilbake hele kredittbeløpet med en gang bør du velge et kredittkort som har en lav rente. Er du hovedsakelig ute etter et kredittkort som gir deg gode rabatter når du handler kan vi anbefale re:member.

Disse bensinkortene er gjerne egne kredittkort som har få andre fordeler, og det er derfor mange som har egne kredittkort til å betale bensin med, mens de bruker andre kredittkort til andre ting. Hvert eneste kort har sine helt egne fordeler, og du kan forvente alt fra gratis forsikringer til rabatt på hotellovernattinger med kredittkortet ditt. I dagens leksjon skal vi se på hva cashback er, hvordan det fungerer, forskjellige typer cashback og eksempler på kort som tilbyr ulike varianter av dette.

Utsalgssteder som tar betaling med kredittkort må betale en viss prosentandel av kjøpet til kortselskapet (det er slik kredittkortselskap hovedsakelig tjener penger). Cashback er forholdsvis nytt i Norge, og er er et konsept vi har importert fra USA og Storbritannia (surprise, surprise!), hvor det er betraktelig flere kredittkortselskap og høyere konkurranse om kundene. Vi har også sett en økning i konkurranse på det norske markedet, noe som fører til bedre kredittkort med flere fordeler for oss kunder.

Det er gjerne slik at kredittkortet er knyttet opp mot en viss kjede med bensinstasjoner, og det kan virkelig lønne seg å ha et eget kredittkort som kun brukes for å fylle bensin. Noen gir deg så mye som 6 % cashback , noe som også fort kan bli noen tusenlapper i året. For det første er det veldig mange typer kredittkort som gir deg gratis reiseforsikring for alle reisende dersom du betaler hele eller deler av reisen med kredittkortet.

Mange feriedestinasjoner har mange lommetyver, og det er veldig kjekt å ha et kredittkort klart dersom man blir frastjålet det vanlige bankkortet. Når du handler på internett er det uten tvil lurt å betale med et kredittkort fremfor et vanlig bankkort. Dette er fordi norske lover har bestemt at alle kjøp gjort med kredittkort skal beskyttes av finansavtalelovens § 54b. Så om man bruker mye bensin kan det være snakk om ganske mye penger man sparer ved å bruke et bensinkort.

Spesielt er 3,65 prosent cashback på bensin, samt i klær og skobutikker noe vi setter pris på. Legg merke til at denne cashbacken gjelder over hele verden så lenge betalingsstedet er registrert som bensinstasjon, sko eller klesbutikk i MasterCard sine system. Legg også merke til at andre kredittkort med såpass lav effektiv rente som dette vanligvis tilbyr få og dårlige rabatter. Ellers nevner vi at kredittgrensen for 365Privat MasterCard er inntil 50 000 kroner, noe som er litt lavere enn for de fleste andre kredittkort.

Om du liker å trene, eller bare skal gå til anskaffelse av nytt treningsutstyr, så vil Flexi Visa gi deg bonus. Så lenge du kan betale med et Visa Kredittkort i sportsbutikken, så vil du få din bonus på 4 prosent. Du får 4 % bonus i alle kles - og skobutikker, som er registrert, og godtar Visa Kredittkort. Skal du kjøpe ny dress, kjole, sko eller hva det enn måtte være, så kan Flexi Visa gi deg bonus. Studenter bruker disse typer kredittkort har en mulighet til å ta hjelp av en finansiell rådgiver for å kvitte seg med sine økonomiske problemer.

Posted Mon 21 December 2015 by Agnes in misc